انواع کندل:
کندل با مومنتوم یعنی کندلی که طول بدنه اش از مجموع طول shadow هیش بیشتر باشدهر چه این اختلاف بیشتر قدرت کندل ما بیشتر است.کندل بیس کندلی است که طول شدوهایش بیشتر از طول بدنه اش باشد کندل بیس نشان دهنده بی تصمیمی بازار و خریداران و فروشندگان است کندل دوجی شدید ترین نوع کندل بیس است.کندل گپ اگر جایی که کندل جدید ما باز می شود open نسبت به جایی که کندل قبلی اش بسته شده close فاصله داشته باشد آن فاصله را کندل گپ می گوییم کندل گپ حکم کندل مومنتوم را برای ما دارد. کندل های ERC اگر طول رنج یک کندل یعنی فاصله high تا low زیاد باشد به آن extended range candle میگوییند و کندل NRC کندلی که میزان رنج آن کندل کم باشد.
نواحیSR (SIPPORT, RESISTANCE):
که به دو نوع MINOR , MAJOR تقسیم میشود به این گونه که اگر قیمت تنها یک بار به ناحیه ای عکس العمل نشان بدهد به آن مینور و اگر بیش از 1 بار به آن ناحیه واکنش نشان دهد به آن ماژور میگویند.
(هرچه تعداد برخورد و عکس العمل قیمت به ناحیه ای بیشتر باشد از قدرت آنناحیه کاسته میشود به این دلیل که سفارش های فروشی که در آن ناحیه گذاشته شده بودند با این برخورد ها مصرف میشوند و بعد از چند برخورد دیگر سفارش بازی در آن ناحیه باقی نمیماند تا قیمت به آن واکنش بدهد در نتیجه آن ناحیه حمایتی یا مقاومتی شکسته میشود.)
SR FLIP:
نقاط فیلیپ زمانی به وجود می آیند که نقش ناحیه SR برعکس شود اگر حمایت است به مقاومت و اگر مقاومت است به حمایت تبدیل شود.
خطوط روند:
برای رسم خط روند صعودی ای را به دو کف قیمتی احتیاج داریم ولی باید توجه کنیم که قیمت سقف قبلی خود را نیز شکسته باشد و به عبارتی الگوی زیگزاگ داشته باشیم. زمانی که خط روندی را رسم میکنیم تا زمانی که قیمت زیر این خط روند ما نیومده است روند صعودی یا نزولی ما پایدار است.
الگوی سقف/کف دو قلو:
زمانی قیمت یک در یک روند سقفی را ایجاد کند سپس اصلاح روند انجام شود و بعد از آن مجدد به سمت سقف قبلی حرکت کند در مواقعی قیمت تا همان سقف قبلی بالا می رود و دوباره نزولی میشود در این حالت ما یک الگوی سقف دو قلو داریم. کف دو قلو عکس این حالت در کف است. به همین دلیل گفتیم در رسم خط روند حتما باید قیمت سقف قبلی خود را بشکند.
الگوی سر و شانه:
قیمت یک سقف ایجاد می کند و ریزش میکند در برگشت مجدد یک سقف جدید ایجاد میشود در مرحله سوم قیمت تا سقف اول بالا می آید و ریزش میکند به این الگو سر و شانه میگوییم و به سقف اول و آخری که ایجادشده خط گردن میگوییم.
ساختارهای مهم پرایس اکشن:
RBD, DBD, DBR, RBR هرچه کندل های RALLY , DROP بدنه بلنذد تری داشته باشند مومنتوم بیشتر و قدرت بالاتری دارند همچنین هرچقدر کندل BASE ها کوچک تر باشند یعنی NRC باشند ایده آل تر است. لزومی ندارد که حتما این ساختار ها با یک کندل باشند بلکه مجموعه کندل های مثبت می تواند ساختار RALLY را بسازد.
DEPARTURE:
جهش قیمت برای ما مهم است به این صورت که هرچقدر قیمت با سرعت و قدرت بیشتری از یک ناحیه مقاومتی یا حمایتی فاصله بگیرد اعتبار آن ناحیه برای ما بیشتر است.
MULTI TIME FRAME:
هیچ گاه برای معامله کردن با یک تایم فریم کار نمیکنیم بلکه تایم فریم های بالاتر و پایین تر را بررسی میکنیم و در واقع تایم فریم ساختار تایم فریم الگو و تایم فریم تریگر بایدمشخص بکنیم.
ENGULF:
هرگاه قیمت یک ناحیه حمایت را بشکند و قسمتی از بدنه کندل زیر آن حمایت بسته شود و یا برعکس ناحیه مقاومت را به بالا بشکند و قسمتی از بدنه کندل بالای آن مقاومت بسته شود می گوییم اینگلف قیمت انجام شده است.
بدون نظر